Jag är för närvarande relativt nöjd med min golfutrustning. Möjligtvis med ett undantag då. Det råkar nämligen vara så att jag av någon outgrundlig anledning alltid haft svårt med att hitta wedgar jag kommer överens med helt, varför det är så har jag dessvärre inte den blekaste aning. Ta bara den wedge har nu, den köpte jag i våras. Skulle vara bland det bästa på marknaden för spelare av min typ och egentligen borde den passa mig som handen i hansken, i varje fall enligt säljaren, i London där jag köpte den, som lurade på wedgen. Jag får liksom inte till någon kontrollerad wegde när jag använder den, det bara funkar inte. Så det är inget snack om att jag måste byta här så småningom. Frågan är bara vad jag ska köpa istället. Det är liksom inte helt lätt att svara på enligt min uppfattning. Jag kanske skulle ta och köpa upp mig på ett antal olika wedgar och liksom se vad som händer, det är ett klart alternativ, uteslutningsmetoden liksom. En kompis tipsade annars om custom fitting som han testat och som hade hjälpt honom väldigt mycket. Att testa klubbor på banan och samtidigt ha ett proffs bredvid som vet vad som passar bäst fungerar kanske bättre än att bara förlita sig på en säljare i butik.