Nu är det så att jag försöker boka några biljetter på en hemsida och det verkar inte särskilt svårt för det är ju ett bra bokningssystem och det verkar gå lätt och smidigt att boka biljetter online i dagens läge och det är ju väldigt bra för jag var lite nervös över att boka online för jag är ju inte så jätte bra med datorer men det verkar lätt och det kommer säkert att gå att boka det mesta med mobilen i framtiden och det är något som jag verkligen skulle uppskatta för det vore ju väldigt enkelt måste jag säga och man får ju hoppas att det kommer att bli så och jag ska hålla tummarna för det men samtidigt så blir man ju alltid lite nervös när man ska göra något nytt som verkar krångligt men man ska inte vara rädd för att lära sig något nytt för då kommer man inte hänga med i utvecklingen.